Over ons

Ben je ook altijd op weg naar je werk, de opvang of sportclubjes van de kinderen? Voel je je gejaagd door alles wat je aandacht vraagt? Je staat klaar voor iedereen, maar in de drukte van alledag kom je bijna niet aan jezelf toe. Heb je behoefte aan een moment voor jezelf, op een plek waar je tot rust komt en waar het om jou draait? Wil je ondertussen genieten van een pure, natuurlijke, veganistische schoonheidsbehandeling die jouw eigen schoonheid naar boven brengt?

Beauty for Ashes

Zo ziet een bezoek aan de salon er ongeveer uit:

Je stapt het gebouw aan de Lessepstraat in Utrecht binnen, je gaat de trap op naar boven en neemt plaats in de wachtruimte. Deze plek ik speciaal ingericht voor jou. Geniet er van een kopje kruidenthee of koffie en bladert door een tijdschrift. Je wordt opgehaald door één van de schoonheidsspecialistes en neemt plaats in de stoel. Je hoeft even niks, alleen ontspannen. Eerst kijkt de schoonheidsspecialiste goed naar je huid, we nemen altijd de tijd voor de huidanalyse, zodat de producten en werkwijze voor jouw behandeling goed zijn afgestemd op je huid. De schoonheidsspecialiste maakt nu een persoonlijk behandelplan. Ze kiest de producten en werkwijze die jouw huid nodig heeft.

We nemen de tijd en waar het kan, mag je kiezen. Wil je de behandeling bijvoorbeeld beginnen met een massage of die voor het laatst bewaren? Je krijgt tips mee voor thuis en je komt nog even bij in de wachtruimte. Je geniet van je kopje heerlijke thee of koffie. Je kunt er nu weer tegenaan.

 

Natuurlijk en puur

We werken met de producten van Erica, omdat Erica net als wij, gelooft in jouw natuurlijke schoonheid en het natuurlijke herstellende vermogen van de huid. Erica maakt pure producten uit de natuur die de huid ondersteunen. Erica zegt NEE tegen synthetische geur-, kleur- en bewaarstoffen, siliconen en PEG, minerale oliën en genetisch gemodificeerde ingrediënten. En daarom zijn alle producten biologisch gecertificeerd door Cosmos organic (ecocert).

De behandelingen worden zoveel mogelijk manueel (met de hand) gedaan, omdat dit het natuurlijke vermogen van de huid stimuleert en niet verstoort.


Voor elk huidtype

Je kunt bij ons terecht met elk huidtype. Aretha: ‘Ik heb zelf een donkere huid en merk dat mijn huid een andere aandacht nodig heeft. Ik heb ervaring met de donkere en de blanke huid.

Naar de schoonheidheidsspecialiste voor het goede doel

Ik wil een schoonheidssalon zijn voor alle vrouwen. Ook voor de vrouwen die het financieel minder hebben. Financiële problemen kunnen spanning en stress geven. Ik weet dat juist dan een moment voor jezelf en en je schoonheid, je helpen om er weer tegen te kunnen. Daarom gebruik ik een deel van de opbrengst van mijn salon om deze vrouwen een behandeling aan te bieden voor een kleine bijdrage. Voor 5 betalende klanten, kan ik al 1 vrouw blij maken. Zonder dat je het merkt, ga je dus naar de schoonheidsspecialiste voor het goede doel en help je een andere vrouw. Wil je iets extra’s geven? Je kunt een (deel van een) uitgestelde behandeling geven of een product, zoals een dag- of nachtcrème.

Beauty for Ashes wil een oase van rust bieden voor alle vrouwen met alle huidtypen. Met pure, biologische producten brengen we jouw natuurlijke schoonheid naar boven. We hebben oog voor de aarde en oog voor elkaar. Dit is: Beauty for Ashes, beauty for all.

Liefs, Aretha

Ervaar het zelf. Ben jij toe aan een moment voor jezelf en wil een natuurlijke schoonheidsbehandeling?
Boek een behandeling. En ervaar zelf de rust bij Beauty for Ashes!

Tekst: Ginette Vink
Websitedesign: www.madebyjuul.nl
KvK-nummer: 76790428

Geïnteresseerd? Boek dan hier een afspraak!