Over ons

Ben je ook altijd op weg naar je werk, de opvang of sportclubjes van de kinderen? Voel je je gejaagd door alles wat je aandacht vraagt? Je staat klaar voor iedereen, maar in de drukte van alledag kom je bijna niet aan jezelf toe. Heb je behoefte aan een moment voor jezelf, op een plek waar je tot rust komt en waar het om jou draait? Wil je ondertussen genieten van een pure, natuurlijke, veganistische schoonheidsbehandeling die jouw eigen schoonheid naar boven brengt?

Beauty for Ashes

Zo ziet een bezoek aan de salon er ongeveer uit:

Je stapt het gebouw aan de Lessepstraat in Utrecht binnen, je gaat de trap op naar boven en neemt plaats in de wachtruimte. Deze plek heb ik speciaal ingericht voor jou. Geniet er van een kopje kruidenthee of koffie en blader door een tijdschrift. Je wordt opgehaald door één van de schoonheidsspecialistes en neemt plaats in de stoel. Je hoeft even niks, alleen ontspannen. Eerst kijkt de schoonheidsspecialiste goed naar je huid, we nemen de tijd voor de huidanalyse, zodat de producten en werkwijze voor jouw behandeling goed zijn afgestemd op je huid. De schoonheidsspecialiste maakt nu een persoonlijk behandelplan. Ze kiest de producten en werkwijze die jouw huid nodig heeft.

We nemen de tijd en waar het kan, mag je kiezen. Wil je de behandeling bijvoorbeeld beginnen met een massage of die voor het laatst bewaren? Je krijgt tips mee voor thuis en je komt nog even bij in de wachtruimte. Je geniet van je kopje heerlijke thee of koffie. Je kunt er nu weer tegenaan.

Natuurlijk en puur

We werken met de producten van Rosel Heim, omdat Rosel Heim net als wij, gelooft in jouw natuurlijke schoonheid. Het belangrijkste doel van Rosel Heim is het gezond houden van de huid. De natuurlijke en huideigen stoffen helpen de huid om in evenwicht te blijven en bij huidproblemen om de huid weer in evenwicht te brengen.

Om ervoor te zorgen dat de huideigen bacterieflora niet wordt verstoord, worden geen kiemdodende conserveringsmiddelen gebruikt.

De behandelingen worden zoveel mogelijk manueel (met de hand) gedaan, omdat dit het natuurlijke vermogen van de huid stimuleert en niet verstoort.

Voor elk huidtype

Je kunt bij ons terecht met elk huidtype. Aretha: ‘Ik heb zelf een donkere huid en merk dat mijn huid een andere aandacht nodig heeft. Ik heb ervaring met de donkere en de blanke huid.

Naar de schoonheidheidsspecialiste voor het goede doel

Ik wil een schoonheidssalon zijn voor alle vrouwen. Ook voor de vrouwen die het financieel minder hebben. Financiële problemen kunnen spanning en stress geven. Ik weet dat juist dan een moment voor jezelf en en je schoonheid, je helpen om er weer tegen te kunnen. Daarom gebruik ik een deel van de opbrengst van mijn salon om deze vrouwen een behandeling aan te bieden voor een kleine bijdrage. Voor 5 betalende klanten, kan ik al 1 vrouw blij maken. Zonder dat je het merkt, ga je dus naar de schoonheidsspecialiste voor het goede doel en help je een andere vrouw. Wil je iets extra’s geven? Je kunt een (deel van een) uitgestelde behandeling geven of een product, zoals een dag- of nachtcrème.

Beauty for Ashes wil een oase van rust bieden voor alle vrouwen met alle huidtypen. Met pure, biologische producten brengen we jouw natuurlijke schoonheid naar boven. We hebben oog voor de aarde en oog voor elkaar. Dit is: Beauty for Ashes, beauty for all.

Liefs, Aretha

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Ervaar zelf de rust bij Beauty for Ashes!

Tekst: Ginette Vink
Websitedesign: www.madebyjuul.nl
KvK-nummer: 76790428